Een initiatief voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Je zet de stap om je persoonlijke ontwikkeling en carrière weer eens goed onder de loep te nemen. 

Door middel van verschillende programma's wil ik je leren te leven vanuit positiviteit en innerlijke kracht, waarbij je onder andere stil staat bij vragen als: wie ben ik? wat wil ik? hoe doe ik dat? Dit kan op verschillende gebieden. 

  • 'Ik op koers' (Persoonlijke effectiviteit)
  • 'Wij op koers' (Persoonlijke effectiviteit binnen een team / omgeving)

Programma's met praktische handvatten en die je stap voor stap laten zien, dat het doen van wat je het liefste doet en het benutten van talent geen toeval hoeft te zijn.  Door op een interactieve wijze theorie te combineren met verhalen, films, oefeningen en muziek blijft de energie hoog met als doel: een duw in de juiste richting namelijk; je eigen koers.

 

De kracht ligt in de eenvoud, want dagelijks ontwikkelt Arjan, als meester, persoonlijk leiderschap voor de klas bij kinderen.

Want stel, dat je je eerder bewust was van je eigen koers? Welke keuzes had jij dan gemaakt?

"Leraren openen de deur, maar je moet zelf binnengaan."

Chinees spreekwoord

Individueel

Een aantal keer per jaar wordt op een mooie locatie een workshop georganiseerd met een open inschrijving voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling en carrière niet aan het toeval wil overlaten. Een investering in jezelf, waarbij we in een wervelend tempo in 2 uur o.a. werken aan effectiviteit, missies en wij-vorming. De thema's kunnen verschillen. Een mooie kans om kennis te maken met de programma's!

Op de website, Facebook en Twitter worden de workshops aangekondigd. Inschrijving is dan mogelijk via:

Team

De programma's zijn toepasbaar in iedere organisatie op zowel individueel als teamniveau. Vooraf wordt er een programma opgesteld, waarbij er een keuze wordt gemaakt uit bepaalde thema's die passen bij de doelgroep en situatie.

De programma's variëren dan ook in tijdsduur en worden incompany of op een externe locatie verzorgd.

Voor vragen of het maken van een afspraak mail of bel: