“Arjan de Lange heeft aan ons een workshop gegeven met het thema zelfleiderschap. Het resultaat; Een activerende workshop, zowel op persoonlijk niveau en voor het teamverband. Door zijn ervaring met basisschoolkinderen weet Arjan precies de juiste knoppen te vinden. We hebben achteraf zeer veel positieve reacties ontvangen. Een daarvan was: “Heerlijk om weer eens als een klas benaderd te worden. Wat kinderen kunnen moeten wij toch ook kunnen?!”.  Zeker een aanrader!”.

Dieuwertje de Vries

"Arjan de Lange van Kies je Koers heeft mij en mijn collega's van Jonge Ambtenaren Flevoland aan de hand meegenomen op weg naar Zelf-Leiderschap. Een grote dosis energie en enthousiasme van Arjan is daarbij onze kant opgekomen! De sessie is voor mij speciaal, omdat Arjan duidelijk veel ervaring heeft met kinderen en deze ervaring op een fantastische en interactieve manier kan overbrengen. Een enorme aanrader!"

Yoël Schuller

Hoe ontdek je je kernwaarden? Arjan de Lange nam mij tijdens zijn seminar "Ik op koers" enthousiast mee om deze stap voor stap te achterhalen. In een interactieve avond wist hij mij (maar ook alle andere deelnemers) al snel te motiveren en te laten nadenken over wat nu echt belangrijk is in mijn leven. Arjan geeft je een houvast bij het maken van keuzes. Hierbij gebruikt hij onder andere leuke praktijkvoorbeelden die iedereen wel kent. Echt een aanrader om deze seminar te volgen. Niet alleen als je op zoek bent naar je koers, maar ook om te ontdekken of je de juiste koers vaart.

Kees Lozekoot

Tijdens een workshop van 2 uur heeft Arjan op energieke wijze meerdere tippen van de sluier rondom zelfleiderschap opgelicht. Aan de hand van een diversiteit aan werkvormen heb ik mijn kernwaarden herijkt en heb ik kort maar gefocussed stil gestaan bij de wijze waarop ik mijn leven verder wil invullen. Een zetje in de juiste koers.

Sander Mulder