Persoonlijk leiderschap

Kies je koers gaat over:

Leiderschap alleen voor managers? Veel mensen denken bij persoonlijk leiderschap aan managers, maar los van een formele leider, geef je jezelf ook leiding. Persoonlijk leiderschap gaat over jou! Het gaat om het managen van jezelf.

We leven in een wereld van grenzeloze informatie, communicatie en keuzes. Er komt veel op ons en onze organisaties af, waar wij niet altijd direct invloed op hebben, daarom is het belangrijk dat je kan en mag kiezen.

Hoe wij reageren hangt af van ons eigen stuurkunst. Hoe hard het ook waait, je staat zelf aan het roer van je eigen leven of organisatie.

Je hoeft je dus niet te laten leiden door wat je allemaal overkomt, maar je kunt je eigen koers varen. Je kunt een proactieve houding ontwikkelen en worden wie jij daadwerkelijk bent. Laat je jezelf leiden of leid je jezelf? Het mag duidelijk zijn: jij bent het resultaat van jouw keuzes!

-hoe haal ik het beste uit mezelf en anderen?

-hoe houd ik vast aan de dingen die ik graag wil?

-hoe bepaal ik mijn koers voor mijn persoonlijk en professioneel succes en geluk en hoe realiseer ik dat?

 

Kies je koers biedt theorie en praktische handvatten voor het creëren van meer aandacht en bewustzijn rondom het thema persoonlijk leiderschap.

Als je ergens voor kiest, kom je namelijk in beweging!

Mensen en organisaties die een eigen koers varen en daardoor bewuste keuzes maken zijn effectiever en realiseren hierdoor meer geluk en succes.

Dit kan op individueel niveau door het deelnemen aan een workshop met een open inschrijving, maar het kan ook door middel van een workshop of training op het werk met een team.

 "Je kunt de wind niet beïnvloeden, wél de stand van je zeilen."

Robert Benninga

Workshops

Kies je koers maakt persoonlijke ontwikkeling concreet, tastbaar en luchtig, zonder de diepgang te verliezen.

De trainingen en workshops zijn op zo'n manier ontwikkeld, dat ze voor iedere doelgroep op zowel persoonlijk als professioneel gebied geschikt zijn.


Gegevens

KvK-nummer: 67100368

Adres

Kies je koers

Tweelingen 69

3893 DX Zeewolde

Informatie

telefoon: 0623191982

E-mail    : info@kiesjekoers.nl