Onderneem actie

Een talent is een kwaliteit, een unieke kracht die wij op een positieve wijze kunnen  inzetten. Iedereen beschikt over talent, maar soms hebben we niet helder voor ogen hoe we dit verder willen ontwikkelen en zijn we op zoek naar onze talenten. Met de workshops  ga je werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Je zet de stap om je persoonlijke ontwikkeling en carrière weer eens goed onder de loep te nemen. Een gelukkig en energiek leven ontstaat niet zomaar, daar moet je echt wel wat voor doen. Er is maar één persoon die voor een blijvende verandering kan zorgen: dat ben jij. En het aanbod geeft je een duw in de juiste richting, namelijk: je eigen koers!

 

Met verhalen, praktijkvoorbeelden van persoonlijk leiderschap van zijn leerlingen en oefeningen uit de klas maakt “meester” Arjan theorie eenvoudig en ga je terug naar “je ware ik”.

De kracht ligt in de eenvoud, want dagelijks ontwikkelt Arjan persoonlijk leiderschap voor de klas bij kinderen. Want stel, dat je eerder bewust was van jouw koers? Welke richting had jij dan gekozen?

"Leraren openen de deur, maar je moet zelf binnengaan."

Chinees spreekwoord

Door middel van verschillende programma's wil ik je leren te leven vanuit positiviteit en innerlijke kracht, waarbij je onder andere stil staat bij vragen als: wie ben ik? wat wil ik? Dit kan op verschillende gebieden. 

Het principe is eenvoudig: door het doorbreken van gewoontes, die gedurende je leven zijn ontstaan ga je kijken door een andere bril. Als je weet wat bij je past en wat je wilt bereiken, zal je structureel juiste keuzes maken en zorgt dit voor de juiste balans. De basis van de programma's zijn ontstaan vanuit ervaringen en verschillende theorieën voor persoonlijk leiderschap en managementstrategieën, die ook van toepassing zijn op persoonlijk succes. 

Een training met praktische handvatten en die je stap voor stap laat zien, dat het doen van wat je het liefste doet en het benutten van talent geen toeval hoeft te zijn. De trainingen zijn luchtig en tastbaar. Door op een interactieve wijze theorie te combineren met verhalen, films, oefeningen en muziek blijft de energie hoog. Op een laagdrempelige manier gaan we op zoek naar jouw richting.      

Je zal veel herkennen en dat is ook de bedoeling. Wanneer je echt een verandering wilt realiseren, kom je er niet met alleen kennis opdoen, maar de kracht ligt in het DOEN.

"Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap.

Lao Tzu